Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έφυγε από τη ζωή ο Near, δημιουργός του BSNES emulator

*
Ο δημιουργός του BSNES emulator, γνωστός με το όνομα Near, δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή και σύμφωνα με πληροφορίες, αυτοκτόνησε. Οι ανησυχίες για την ζωή του Near κορυφώθηκαν πριν μερικές μέρες, όταν αυτός ανέβασε στο Twitter ένα thread όπου αναφερόταν στο οργανωμένο online bullying που είχε υποστεί τα τελευταία χρόνια. Ο Near τόνισε ότι όλη η ζωή του ήταν γεμάτη παρενοχλήσεις κάθε είδους και η κατάσταση κορυφώθηκε όταν μπήκε στο μάτι των Kiwi Farms, ενός internet cyberbullying hub.

Η δουλειά του Near στον τομέα του emulation και την προστασία της ιστορίας των video games ήταν αρκετά σημαντική και σημαντικότερη δημιουργία του ήταν ο emulator BSNES, στον οποίο δούλευε από το 2004 μέχρι να βεβαιωθεί πως είναι 100% συμβατός με ολη τη βιβλιοθήκη του SNES. Για να το επιτύχει, μελέτησε πρώτα τα chips του SNES.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*